Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble
Domov » Dom a záhrada » Bazény a doplnky » Vírivky » Recenzia vírivky INTEX PureSpa Bubble 28426

Recenzia vírivky INTEX PureSpa Bubble 28426

Nová úroveň relaxácie s nafukovacou vírivkou

V dnešnom uponáhľanom svete je dôležité nájsť si čas na oddych a relaxáciu. Ako by sa na to ale pozreli, keby ste mali svoju vlastnú nafukovaciu vírivku? Intex predstavuje svoju najnovšiu generáciu víriviek a s ňou aj nový štandard wellness zážitkov – Nafukovacú vírivku INTEX 28426 PureSpa Bubble.

S rozmermi vonkajšieho priemeru 196 cm a výškou steny 71 cm ponúka táto vírivka dostatok miesta pre až štyroch ľudí, čo ju robí ideálnou voľbou pre rodinné zážitky alebo relaxáciu s priateľmi. Ale čo robí túto vírivku tak špeciálnou?

Čo sa môžete dozvedieť o vírivke INTEX PureSpa Bubble

Kľúčové vlastnosti

120 masážnych trysiek: Poskytuje intenzívnu masáž a uvoľnenie svalov po celom tele.

Kapacita pre 4 osoby: Ideálna pre rodinné zážitky alebo relaxáciu s priateľmi.

Odolná konštrukcia: Podlahové a bočné steny vyrobené z trojvrstvového SUPER-TOUGH® materiálu zabezpečujú dlhotrvajúcu odolnosť voči poškodeniu.

Výkonný ohrev vody: S výkonom 2 200 W a teplotným rozsahom ohrevu od 20 do 40 °C sa voda rýchlo zohrieva a udržuje sa v optimálnom stave.

Elektronický systém ochrany proti vodnému kameňu: Zabraňuje usadzovaniu vápnika, čo zvyšuje výkon a životnosť ohrievačov a filtračných čerpadiel.

Jednoduchá obsluha: S prehľadným ovládacím panelom a praktickými funkciami je vírivka ľahko ovládateľná aj pre začiatočníkov.

Termoizolačný kryt: Znižuje tepelné straty a pomáha udržiavať teplotu vody na optimálnej úrovni.

Integrovaný ventil: Umožňuje ľahké nafúknutie a vyfúknutie vírivky, čo zjednodušuje jej skladovanie a prenášanie.

Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble

Maximálna zábava s minimálnym úsilím

Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble je navrhnutá s ohľadom na vašu pohodlnosť a jednoduchú obsluhu. So 120 vzduchovými tryskami, ktoré majú predohrev vzduchu, a ohrev s výkonom 2 200 W, vám táto vírivka zaručí maximálnu zábavu s minimálnym úsilím. Je vybavená aj obehovým čerpadlom s výkonom 1 741 l/h, ktoré sa postará o efektívne premiešanie vody a udržiavanie jej čistoty.

Bezpečná a ekonomická prevádzka

Výrobca si dáva záležať aj na vašej bezpečnosti a komforte. Preto je nafukovacia vírivka vybavená uzatvárateľným termoizolačným krytom, ktorý nielenže zvyšuje bezpečnosť, ale tiež minimalizuje náklady na ohrev vody na minimum. S teplotným rozsahom ohrevu od 20 do 40 °C si môžete prispôsobiť teplotu vody presne podľa vašich preferencií.

Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble
Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble

Odolná konštrukcia pre dlhodobé užívanie

Vnútorný priemer vírivky meria 1,45 m a jej objem dosahuje 795 litrov. Podlahové a bočné steny sú vyrobené z troch vrstiev SUPER-TOUGH®, čo je vysoko pevný materiál odolný voči benzínu, olejom, slanej vode, ale aj extrémne odolný proti oderu, nárazu a slnečnému svetlu. S patentovanou technológiou Fiber-Tech® zaručuje Intex najvyššiu stabilitu a trvanlivosť konštrukcie.

Ľahká obsluha a údržba

Vírivka je vybavená elektronickým systémom ochrany proti vodnému kameňu, ktorý predchádza usadzovaniu vápnika a tak zvyšuje výkon a životnosť ohrievačov a filtračných čerpadiel. Okrem toho súčasťou balenia je aj praktický plávajúci dávkovač chémie, ktorý vám uľahčí udržiavanie vody v optimálnom stave.

Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble

Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú jednoduchý spôsob, ako si doma dopriať luxusný wellness zážitok. S jej praktickými funkciami a odolnou konštrukciou si môžete byť istí, že každý okamih strávený v jej náručí bude plný relaxu a pohody.

Výhody

  • Pohodlie domova: Ponúka vynikajúci wellness zážitok priamo v pohodlí vášho domova, čo je ideálne pre relaxáciu a oddych.
  • Kapacita: S kapacitou pre až 4 osoby je ideálnou voľbou pre rodinné zážitky alebo stretnutia s priateľmi.
  • Masážne trysky: 120 masážnych trysiek poskytujú intenzívnu masáž a uvoľnenie svalov po celom tele.
  • Odolná konštrukcia: Podlahové a bočné steny vyrobené z trojvrstvového SUPER-TOUGH® materiálu zaručujú dlhotrvajúcu odolnosť voči poškodeniu.
  • Rýchly ohrev vody: S výkonom ohrevu 2 200 W a elektronickým systémom ochrany proti vodnému kameňu sa voda rýchlo zohreje a udržuje sa v optimálnom stave.
  • Jednoduchá obsluha: Ovládanie a údržba vírivky sú jednoduché a pohodlné aj pre začiatočníkov.

Nevýhody

  • Žiadne

Hodnotenie Nafukovacej vírivky INTEX PureSpa Bubble

Používateľský zážitok: ★★★★★

Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble Therapy ponúka vynikajúci zážitok z relaxácie a pohody priamo v pohodlia vášho domova. S kapacitou pre až 4 osoby a 120 masážnymi tryskami je táto vírivka ideálnym miestom na oddych s rodinou a priateľmi.

Konštrukcia a kvalita: ★★★★★

Konštrukcia vírivky je odolná a dlhotrvajúca. Materiál podlahových a bočných stien vyrobený z trojvrstvového SUPER-TOUGH® je extrémne odolný voči poškodeniu, čo zaručuje dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Výkon a funkcie: ★★★★★

S výkonom ohrevu 2 200 W a 120 masážnymi tryskami, táto vírivka ponúka intenzívnu masáž a rýchly ohrev vody. Elektronický systém ochrany proti vodnému kameňu zabezpečuje optimálnu prevádzku a dlhú životnosť zariadenia.

Jednoduchá obsluha a údržba: ★★★★★

Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble Therapy je ľahká na obsluhu a údržbu. S praktickým ovládacím panelom a elektronickým systémom ochrany proti vodnému kameňu je údržba vody jednoduchá a efektívna.

Celkové hodnotenie: ★★★★★

Celkovo je Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble Therapy vynikajúcim produktom, ktorý ponúka skvelý zážitok z relaxácie priamo v pohodlia vášho domova. S odolnou konštrukciou, výkonom a funkciami je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú jednoduchý a spoľahlivý spôsob, ako si užiť wellness zážitok.

Vývoj ceny

Technické parametre Nafukovacej vírivky INTEX PureSpa Bubble 28426
  • Vnútorný priemer: 1,45 m
  • Vonkajší priemer: 1,96 m
  • Výška steny: 0,71 m
  • Kapacita: 4 osoby
  • Objem: 795 l
  • Počet trysiek: 120
  • Hmotnosť (bez vody): 46 kg
  • Ohrev vody: 2 200 W
  • Teplotný rozsah ohrevu: 20–40 °C
  • Čas ohrevu: približne 1,5–2,5 °C/hod (v závislosti od okolitej teploty)
  • Napájanie: 220 – 240V 50Hz
  • Masážne čerpadlo: 800 W
  • Cirkulačné čerpadlo: 1 741 litra/hod

Konštrukcia

  • Materiál podlahových a bočných stien: Trojvrstvový SUPER-TOUGH® (polyesterová nosná tkanina s obojstranným hrubým laminovaným PVC)
  • Technológia stabilizácie: Fiber-Tech®

Ďalšie funkcie

  • Elektronický systém ochrany proti vodnému kameňu: Áno
  • Termoizolačný kryt: Áno (uzatvárateľný, s poistnými prackami)
  • Integrovaný ventil: Áno (na ľahké nafúknutie a vyfúknutie)
  • Obsah balenia:
    • Telo vírivky
    • Technologická jednotka
    • Termokryt
    • Podložka
    • Transportná taška tela vírivky
    • 2 ks náhradné kartušové vložky
    • Plávajúci dávkovač chémie

Často kladené otázky (FAQ) o Nafukovacej vírivke INTEX PureSpa Bubble 28426

Aká je maximálna kapacita vírivky?

Nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble Therapy má kapacitu pre až 4 osoby, čo ju robí ideálnou pre rodinné zážitky alebo relaxáciu s priateľmi.

Koľko trysiek má táto vírivka?

Vírivka je vybavená celkovo 120 vzduchovými tryskami, ktoré zabezpečujú intenzívnu masáž a relaxáciu po celom tele.

Ako dlho trvá ohrev vody?

Čas ohrevu vody závisí od okolitej teploty, avšak približne 1,5–2,5 °C/hod. Ohrev vody dosahuje výkon 2 200 W, čo zabezpečuje rýchly a efektívny ohrev.

Je nafukovacia vírivka odolná voči poškodeniam?

Áno, nafukovacia vírivka INTEX 28426 PureSpa Bubble má podlahové a bočné steny vyrobené z troch vrstiev SUPER-TOUGH®, čo je vysoko pevný materiál odolný voči benzínu, olejom, slanej vode, extrémne odolný proti oderu, nárazu a slnečnému svetlu.

Ako sa staráme o vodu v nafukovacej vírivke?

Vírivka je vybavená elektronickým systémom ochrany proti vodnému kameňu, ktorý predchádza usadzovaniu vápnika a zvyšuje životnosť ohrievačov a filtračných čerpadiel. Okrem toho balíček obsahuje aj plávajúci dávkovač chémie, ktorý uľahčuje udržiavanie vody v optimálnom stave.

Ako ľahké je nafukovanie a vyfukovanie vírivky?

Vírivka je vybavená integrovaným ventilom, ktorý umožňuje ľahké nafúknutie na začiatku sezóny a vyfúknutie na konci sezóny. Tým sa zjednodušuje aj jej skladovanie.


Publikovaný

v